Поправка на камиони в Габрово | Астро

Поправка на камиони в Габрово | Астро

Астро е автосервиз за ремонт на камиони в Габрово. Той предлага на клиентите си пълна гама от услуги, що се отнася до сервиза на камиони.

Ако имате нужда от основен ремонт на вашия товарен автомобил и искате да го поверите в сигурни ръце, можете да бъдете спокойни, че сте го направили, като се доверите на екипа от специалисти, който работи в сервиз за камиони Астро.

Там работят служители, които притежават дългогодишен стаж в сферата и са известни със своята коректност, винаги спазени срокове за изпълнение на поет ангажименти и не на последно място – високо качество на изпълнената услуга.

Сервизът разполага с модерна и многофункционална техника, която успоредно с кадърната работна ръка, гарантира невероятни резултати за възможно най-кратки срокове от време. Отличителна черта на Астро са и частите, с които работи. Сервизът за камиони държи на сигурността, която трябва да осигури на всеки свой клиент, значително дълго след ремонт на камиона му. Точно това е причината, в политиката на Астро да не се допуска поставяне на нисък клас части.

Можете да се запознаете по-подробно с дейността на автосервиз за ремонт на камиони Астро, като се свържете с екипа на сервиза, използвайки посочените координати за контакт.

Контакти:

+359 888 228 631

Габрово, Индустриална 25

Виж също

thumbnail
hover

Продажба на авточасти Плевен | Автокъща...

Автокъща Здрави части специализра в продажбата на използвани автомобили на ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Рекламна и консултантска дейност в София...

СИ ЕС Трейдинг специализира в сферата на консултантските услуги и притежава...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Диагностика, сервиз и тунинг в Хасково...

Шишков Дизел е автосервиз с отлична репутация, разположен в град Хасково. То...

  • Публикувано от bgstart